web tasarım teklifi al
CreaBlog

Web Tasarım Fiyatları 2023

Web Tasarım Fiyatları 2023

Web Tasarım Fiyatları 2023



Web sitesi yaptırmadan önce web sitenizin tasarım fiyatları hakkında bilmeniz gereken her şeyi bu makalemizde bulabilirsiniz.

Web sitenizin tasarımının fiyatı ne olacak?

Web siteniz sahip olduğunuz en önemli satış ve pazarlama aracıdır. Genel pazarlama stratejinizin merkezidir ve potansiyel müşterilerinizin bir satın alma yapmadan veya hatta ekibinizin bir üyesiyle konuşmadan önce keşfetmek istediği 1 numaralı şeydir.

Artık çoğu işletme gelen pazarlamanın değerini anladığına göre, işletme web siteleri genel olarak daha iyi hale geliyor. Daha hızlı, daha şık, mobil uyumlu ve daha kullanışlıdırlar. Bu tüketici için harika, ancak bir pazarlamacının işini çok daha zorlaştırıyor.

Bu ortamda, rakiplerimizden sıyrılmak istiyorsak, hepimiz oyunumuzu hızlandırmak zorunda kalıyoruz, bu da bizi tüm modern işletmelerin bir noktada karşılaşacağı kaçınılmaz projeye götürüyor: Bir web sitesi tasarlatmak.

İşletmeler genellikle bir web sitesinin yeniden tasarımı için ne kadar ödemeleri gerektiği ve paralarının karşılığında ne beklemeleri gerektiği konusunda hiçbir fikirleri olmadığından, bu soruyu bir kez ve herkes için yanıtlamaya karar verdik.

Aşağıda, giderlerinizi üç kategoriye ayıracağız:

Kendin Yap web sitesinin yeniden tasarımının fiyatı.Web sitenizin tasarımı için freelancer tutmanın fiyatı.Web sitesi tasarımı için Tasarım Ajansı ile çalışmanın fiyatı.

Nereden başlarsanız başlayın ve bütçeniz ne olursa olsun, bu makale size ne bekleyeceğiniz konusunda iyi bir fikir verecektir.

Web tasarım fiyatları neden çok değişken ve yüksek?

Diğer her şey gibi, bir web tasarım fiyatı da büyük ölçüde arz ve talebe bağlıdır. İnternet henüz nispeten yeniyken, işletmeler bir web sitesinin gerçekten ne kadar değerli olduğunu anlamadılar, bu yüzden yüksek bir bedel ödemeye istekli değillerdi.

Bugün, bir web sitesi, bir işletmenin lansmanını planlarken yaptığı ilk değerlendirmelerden biridir. Aslında, birçok girişimci potansiyel işletme adlarını hangi alanların mevcut olduğuna ve URL'nin nasıl görüneceğine bağlı olarak daraltır.

Tabii ki, artan talep, ancak tek faktör değildir.

Bugünün web siteleri her zamankinden daha gelişmiş

Zaman geçtikçe web tasarımcılar tekniklerini geliştirdiler ve çok daha iyi araçlara erişimleri oldu. Bir yandan, kendin yap olarak nitelenen online hazır web sitesi yapma araçları sayesinde düzgün görünen bir web sitesi oluşturmak her zamankinden daha kolay. Öte yandan, gerçekten birinci sınıf, stratejik bir web sitesi oluşturmak, her zamankinden daha fazla çalışma gerektiriyor.

Günümüzde web siteleri, kullanıcıların şirketinizle anında iletişim kurabilmeleri için canlı sohbet, sorunlarını çözmek için onlara doğru hizmetleri ve ürünleri göstermek için kendi kendine seçim araçları ve hatta onlara ne kadar tasarruf edebileceklerini, büyüyebileceklerini, dönüştürebileceklerini gösteren hesap makineleri içerir.

Ayrıca, optimize edilmiş bir web sitesine sahip olma gereksinimleri daha katı hale geldi. Sayfa hızına, erişilebilirliğe ve kullanıcı deneyimine odaklanmak her zamankinden daha önemli.

İster kendiniz yapıyor olun, ister bir freelancer çalışan veya bir tasarım ajansıyla çalışıyor olun, tüm bu faktörler web sitenizin tasarım fiyatını etkileyebilir.

Bu makalede, en popüler üç yönteme bakacağız: online bir araçla web sitenizi kendiniz oluşturmak, bir freelancer veya bir tasarım ajansı ile çalışmak.

Kendi web sitenizi tasarlamanın fiyatı

Bir web sitesini bir şablonla kendiniz oluşturmak veya tasarlamak genellikle en ucuz seçenektir.

Genel olarak konuşursak, ne kadar az para harcarsanız, siteyi istediğiniz gibi elde etmek için o kadar fazla zaman ve güçlükle başa çıkmayı bekleyebilirsiniz ve muhtemelen kodlama yeteneği olmadan tam olarak istediğiniz gibi olmayacaktır.

Sınırlı bütçeli ve web geliştiricisi olmayan yeni girişimler genellikle küçük başlamak zorunda kalır. Hazır temalar, aralarından seçim yapabileceğiniz (özellikle WordPress için) genellikle 30 ila 100 dolar arasında değişen tonlarca uygun fiyatlı web sitesi teması sunar.

Bu temalardan işlevsellik, performans ve kullanım kolaylığı çok çeşitlidir. Temalara bakarken aşağıdakileri aklınızda bulundurun:

Ulaşabileceğiniz özelleştirme düzeyi.Güncellemek ne kadar kolay.Hangi kullanıma hazır şablonlar dahildir.İhtiyaçlarınızı karşılayan bir tema bulduğunuzda, çok sayıda olumlu yorum aldığından, güçlü bir geçmişe sahip olduğundan ve herhangi bir teknik beceri olmadan düzenleme yapmanıza izin verdiğinden emin olun.

Ancak ne olursa olsun gördüğünüz temaları rakip birçok yerde rastladığınıza ve dejavu yaşamanıza neden olabilir. Hatta seçtiğiniz tema piyasadaki en güçlü rakibinizde bile olabilir. Hazır tasarım ve wordpress benzersiz ve özgün olmak için pek uygun bir seçenek olmasa da web tasarım fiyatı sizin için en öncelikli ise bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Web sitesi tasarımı için bir Tasarım Ajansı ile çalışmanın fiyatı

Diğer seçenek, web sitenizin tasarımıyla ilgilenmesi için bir ajanla çalışmaktır; bu, sizinki gibi hedeflerle büyük olasılıkla deneyime sahip deneyimli uzmanlardan oluşan bir ekibe erişmenizi ve bunların etrafında bir web sitesi tasarlamanızı sağlar. Ancak, beklediğiniz gibi, bir ajansla web sitesi tasarlamanın fiyatı diğer seçeneklerden biraz daha yüksek olacaktır.

Bu, diğer seçeneklere kıyasla saçma görünebilir, ancak bir tasarım ajansıyla çalışmak yüzeysel tasarımdan çok daha ileri gider. Ajanslar, içerik, kullanıcı deneyimi, dönüşüm oranı optimizasyonu ve web sitenizi şirketiniz için değerli bir varlık haline getiren diğer her şeye eşit zaman harcar - bunların tümü, gerçekten hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olmak içindir.

Tasarım Ajansları çoğu freelancer çalışan web tasarımcısından ayıran şey, işiniz için güçlü ve etkili bir potansiyel müşteri oluşturmaya giden stratejiyi kurabilmeleridir.

Tipik bir tasarım ajansı, site haritası mimarinizi haritalamak için sizinle birlikte çalışır, böylece web sitenizin yapısını ve kullanıcıların sitede nasıl gezineceğini anlayabilirsiniz. Ayrıca, belirli kullanıcılarınız için en iyi neyin işe yarayacağına dair önerilerde bulunmak için geçmiş verilerinize de bakacaklardır. Bunların tümü, kullanıcının yolculuğundaki sürtünmeyi ortadan kaldırmak amacıyla yapılmaktadır.

Tasarım, geliştirme, strateji, içerik, test etme ve daha pek çok alanda yıllara dayanan birleştirilmiş deneyimlerinden yararlanabilecek, yalnızca tek ve sınırlı bir kaynak değil, bir dizi uzmana erişim kazanıyorsunuz.

Bir tasarım ajansıyla çalışmak için bütçeniz varsa, Studyocrea Web tasarım ajansı ile çalışmanın ayrıcalığını hissetmeniz mümkün.