web tasarım teklifi al
CreaBlog

Web Sitesi Tasarımı

Web Sitesi Tasarımı Web sitesi ziyaretlerinde ilk izlenim de iyi bir imaj bırakmak için asla ikinci bir şansınız olamaz. Kurumsal bir web sitesi, markalaşmak ve müşterilerin fikirlerini şekillendirmek için kullanılan bir numaralı araçtır. Bu nedenle web sitenizi işlevsel, ilgi çekici ve şık tutmak çok önemlidir. Profesyonel bir web tasarım firması arıyorsanız, artık aramanız gerekmiyor! Studyocrea ile bugün iletişime geçin ve kendinizi başarıya götürün!

Web sitesi tasarımında bizi farklı kılan:



Bir pazarlama uzmanı gibi hareket ediyoruz. Sadece web sitesi tasarımı yapmıyor, site ziyaretçilerinizi potansiyel müşterilere dönüştürmek için ilgi çekici bir site oluşturarak internette markanız için savaşıyoruz.

Web Sitenizi reklam ve pazarlama çalışmalarınızın kalbi olarak görüyoruz. Siteniz Görsel olarak ilgi çekici, gezinmesi kolay ve kullanıcı dostu olmalıdır. Ayrıca arama motorları için bilgilendirici olmalıdır. Tabi arama sonuçlarında üst sıralarda görünmesini sağlamak için web sitenizin özgün tasarım, içeriklerin eksiksiz ve benzersiz olması gerekir.

Responsive Web sitesi tasarımı yapıyoruz



Web sitenizi tablet ve akıllı telefonlar için optimize edin ve rekabeti geride bırakın! Studyocrea web sitesi tasarım ekibimiz, web sayfanızın hızla değişen, zorlu mobil yenilikler ortamında uyumlu kalmasını sağlamak için en yeni responsive web sitesi tasarımı teknolojilerini kullanmaktayız. Esnek gövdeler, resimler ve medya sorguları kullanarak web sitenizin içeriğini ve öğelerini görüntüleme aygıtına (Tablet, mobil vb.) göre ayarlamasını sağlıyoruz. Müşterileriniz hangi cihazı kullanırsa kullansın, web sitenizin sunduğu tüm bilgileri eksiksiz ve uyumlu görüntüleyeceklerdir.

Web sitesi tasarımının önemi nedir?



Bugün tüm internet sitesi trafiklerinin % 56'sından fazlası akıllı telefonlardan yapılıyor. Dolayısıyla, web sitenizin tasarımı mobil cihazlara uyumlu değilse, hedef kitlenizin yarısından fazlasının gereksinimlerini karşılayamaz! Mobil cihazlarla uyumsuz sitelerde ekranınızda her şeyi yakınlaştırmak ve sonsuz bir şekilde kaydırmak zorunda kaldığımızı hepimiz biliyoruz. Responsive web sitesi tasarımı, tarayıcının genişliğini belirlemek ve içerik yazı tipi boyutunu ve buna göre yerleştirmeyi ayarlamak için kodlamada medya sorguları kullanır. Web sitenizin yüklenmesi birkaç dakika alırsa, potansiyel müşterilerinize veda edebilirsiniz. Responsive bir tasarım, yükleme süresini en aza indiren sitenin kodunu optimize eder. Tabi buda Google’un en beğendiği site tiplerindendir.

Web sitesi tasarımı nasıl olmalı?



En iyi siteler, ziyaretçinin dikkatini hemen etkileyecek şekilde tasarlanmıştır. Bunu yapmamaları durumunda müşteri kaçırmalarına neden olacağını birçok profesyonel firma bilmektedir. Açıkçası, ilk izlenim her şey için önemlidir. Studyocrea birinci sınıf bir web tasarım firması olarak hedeflerinize şık bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Web sitenizde Firmanızın niteliklerini kullanmak önemlidir. Bu nedenle logolar ve resimler içeren marka bilinci oluşturmada siteniz firmanızın benzersiz hikayesini anlatmalıdır. Yine de, çoğu internet kullanıcısı yerleşimler ve genel görünümler hakkında belirli fikirlere alışkındır. Bu yüzden web sitesinde kullanıcı dostu olmak olmazsa olmazlardandır.

Tasarım sürecinde alınan her karar dikkatle değerlendirilmelidir. Sonuçta, firmanızın en küçük yönü bile fark yaratabilir. Renk şemaları, duygusal çağrışımları yaratabilir. Bağımsız bir öğe olarak iyi görünmenin yanı sıra, site şirkete veya kişisel konulara bağlı diğer kaynaklara uymalıdır. Belki de en zor olanı, sitenin birden fazla ekranda eşit derecede harika görünmesini sağlamaktır. Bu nedenle, herhangi bir web sitesi geliştiricisinin stratejisi aşağıdaki nedenlerle responsive tasarım alt yapısı içermelidir:

1- Mobil kullanıcılar her zaman hızlı ve kolay bir şekilde bilgiye ulaşmak ister.

2 - Responsive web sitesi tasarımı, HTML gibi site kodlarını optimize ederek yükleme sürelerini ve site hızını iyileştirerek kullanıcıları sitede daha uzun süre tutar.

3- Web sitesi trafiğinin yarısından fazlası mobil cihazlar üzerinden gerçekleştiğinden, site mobil uyumlu değilse Google sıralamanız da düşüşe geçecektir.