web tasarım teklifi al
CreaBlog

Web Sitesi Fiyatları 2022

Web Sitesi Fiyatları 2022
İyi bir web sitesinin herhangi bir işletme veya firma için önemli bir yatırım olduğuna inanıyoruz. İyi tasarlanmış bir web sitesi, müşterilere bilgi sağlamaya, işlemleri kolaylaştırmaya ve büyüme için yeni fırsatlar sağlamaya yardımcı olabilir. Web sitenizi başarı adımlarını inşa etmek için bir temel olarak düşünün ve biz de mimarlarınız.

Web sitesi tasarımına yönelik hedef ilk yaklaşımımız, sorunları ve fırsatları belirlemeye, öncelikleri belirlemeye ve doğru kişilere mümkün olan en iyi deneyimi sunmaya yardımcı olur. Biz buna Hazırlık, Tabaklama ve Servis Süreci diyoruz. Web sitesi fiyatları, istek ve talepleriniz doğrultusuna bağlıdır. Nereden başlayacağınızdan emin değil misiniz? Aşağıdaki web sitesi fiyatları hizmet paketlerimize göz atın.

Temel Web sitesi hizmet paketi fiyatları

Bazı işletmeler için, ilk web sitesini yapmak veya yeniden tasarlatmak, pazarlama çabalarınızı başlatmak için yeterli olabilir. Başlamak istiyorsunuz, ancak şu anda temel bilgilerinizin ele alınmasının önemli olduğunu biliyorsunuz. Temel bilgileri görüntülemek veya daha iyi müşteri iletişimini teşvik etmek isteyen bir başlangıç veya yerel işletme olabilirsiniz. Temel web sitesi hizmet paketi, gelecekteki büyüme hedefleriniz için temel oluşturmak, ihtiyaç duyduğunuz temel unsurlara odaklanır.
Hemen Teklif Alın

Gelişmiş Web sitesi hizmet paketi fiyatları

Çok çeşitli hizmetlere ve içerik türlerine sahip daha büyük kuruluşlar ve şirketler, iş hedeflerine ulaşmak için daha gelişmiş bir web sitesine ihtiyaç duyabilir. Gelişmiş Web sitesi hizmet paketi, web sitenizi işletmeniz için bir araç olarak kullanma konusunda daha ayrıntılı bilgi verir. Satışları veya müşteri hizmetlerini kolaylaştırmanız gerekiyorsa, web siteniz bunu yapmak için mükemmel bir yerdir. Müşteriler yalnızca işletmeniz, ürünleriniz veya hizmetlerinizle ilgili bilgilere kolayca erişebilecek değil, aynı zamanda web sitenizi ihtiyaçlarını karşılama şeklinizin bir parçası haline getirerek deneyimlerini geliştirme fırsatına sahip olacaktır.
Hemen Teklif Alın

Pro Web sitesi hizmet paketi fiyatları

Birden fazla konumu ve departmanı olan büyük bir işletme veya kuruluşsanız, o zaman herkesi aynı sayfada bulmanın ve bilgileri yönetmenin zor olabileceğini bilirsiniz. Pro Web sitesi hizmet paketi, tüm bu çeşitli konumların ve departmanların bilgileri yönetebileceği ve uyumlu kalabileceği tek bir platform oluşturur. Çoklu kullanıcılardan belirli ziyaretçi etkileşimlerine kadar, bu paket hepsini bir araya getirir.
Hemen Teklif Alın